Om Match padel

Mission

Match Padel Danmark er dedikeret og ønsker at levere et højt niveau af engagement, seriøsitet og gode vilkår for udbredelse af Padel i Danmark. Vi betragter padel, og sport generelt, som værende for alle, og har fra starten haft fokus på at udvikle et inkluderende produkt med lave adgangsbarrierer. Dette bl.a. i samarbejde med de lokale idræts-institutioner i de kommuner vi er tilstede i. Vi er således landsdækkende og lokalt forankret på en og samme tid, og vi betragter vores rødder til de forskellige lokalsamfund som afgørende for vores rejse.

Som førende udbyder at sporten, ser vi det som vores ansvar, at levere et stærkt og kvalitetssikret produkt, for både nuværende og fremtidige udøvere af Padel. Det ansvar forsøger vi at værne om, og vi er stærkt optaget af at understøtte den fortsatte udvikling af sporten.

gå til booking

Om os

Match Padel Danmark består i udbredt grad af et team af tidligere top idrætsudøvere og mennesker der har begået sig i sportsbranchen hele deres liv. Vi er drevet af en passion for Padel og har en stærk tro på at sporten kan udvikle sig til en prominent størrelse i Dansk Idræt. Vi råder i dag over 16 afdelinger på tværs af landet og har fornyeligt åbnet vores første center i udlandet i Johannesburg SA. Vores centre drives af omtrent 160 ansatte og vi er målt på antal baner, centre og kunder landets førende udbyder af sporten.

Vores kærlighed til Padel er hele nøglen til vores foretagende, der i høj grad bygger på at fortælle, og ikke mindst vise danskerne hvor underholdende og sjovt Padel er. Som aktive Padel spillere og tidligere idrætsfolk kombinerer vi i idag vores knowhow, erfaring og passion til at skabe de bedst mulige rammer for udbredelse af sporten i Danmark.