Silkeborg C

Velkommen hos Match Padel Silkeborg C

Match Padel Silkeborg C er et eksklusivt og moderne padelcenter med 10 meter til loftet og 7 doublebaner fra Adidas, alle belagt med det officielle Mondo World Padel Tour underlag. Rundt ved banerne findes loungemøbler så du kan følge spillet helt tæt på. Ud over baner af bedst tænkelig kvalitet rummer Match Padel Silkeborg C store og rummelig lounge områder, helt nye moderne omklædning/bad faciliteter samt tilhørende køkken/mødelokaler. Match Padel Silkeborg C er beliggende centralt i Silkeborg med gode parkeringsmuligheder lige ved døren.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra260kr.
Hverdage: 15:00-00:00
Weekend/Helligdage: 06:00-00:00
Low
Fra160kr.
Hverdage: 06:00-15:00

7

  • 1 center court doublebane
  • 6 doublebaner

Mere end en sport

Vi tror på, at den rette atmosfære kan løfte sporten til nye højder. Hos Match Padel Silkeborg C har vi derfor prioriteret at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære der tilføjet en ekstra dimension til din padeloplevelse. Vores loungeområde er blandt landets bedste og det er det perfekte sted af slappe af efter en intens kamp. Udover at socialisere med dine medspillere og andre gæster fra centeret kan du naturligvis nyde en iskold forfriskning. Hvad enten du er til en kop kaffe eller et glas vin og snacks tør vi godt garantere at vi har lige hvad du søger.

Vores passion for padel er smitsom, og vi deler den gerne med dig. Vi afholder regelmæssigt spændende arrangementer, tilbyder træningsmuligheder og organiserer turneringer. Det gør vi i samarbejde med vores akademi Match Padel Academy. Bliv klogere på mulighederne i afsnittet nedenfor.

Gå til booking

Konkurrence og fællesskab

Uanset om du er en nybegynder, der ønsker at prøve kræfter med padelsporten, eller en erfaren spiller, der stræber efter rangliste point, har Match Padel Silkeborg noget at tilbyde dig. For at sikre et højt fagligt niveau er alle vores trænere uddannet i Match Padel Academy og de arrangerer løbende events, træningslektioner og turneringer, der passer til alle niveauer.

Vores mål er at skabe et levende padelfællesskab, hvor du kan dyrke din passion for sporten, forbedre dine færdigheder og møde ligesindede. For at få det fulde overblik over vores aktiviteter anbefaler vi dig at kigge på vores aktivitetsoversigt i booking-systemet. Vi kan ligeså varmt anbefale at følge med på vores FB og instagram hvor vi løbende kommer med relevante opdateringer fra centeret.

matchpadelsilkeborg

Padel for Alle

Match Padel Silkeborg er dedikeret til at gøre padelsporten tilgængelig for alle. Uanset om du er en lokal beboer eller besøgende i området, er du velkommen til at komme og spille. Vores state of the art faciliteter skaber en unik atmosfære, der udelukkende har til formål at gøre din padeloplevelse mindeværdig. Vi tilbyder vi Pay & Play på alle ugens dage fra kl. 06-00 og vores mange aktiviteter kører ligeså på fast ugentlig basis. På den måde håber vi at have gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at spille Padel.

Du kan også notere dig at du aldrig skal bekymre dig om dyrt udstyr når du spiller hos os. Bat er nemlig altid gratis hos os og bolde kan købes enten som nye eller brugte. Sidstnævnte for at skåne vores miljø og bidrage til at minimere et højt forbrug og spild af bolde. Så hvorfor vente? Kom og oplev padel i unikke rammer hos Match Padel Silkeborg. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores padelcenter!

COINS og rabat

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. Noter først og fremmest at Coins købt til Match Padel Silkeborg kan anvendes i både Match Padel Silkeborg C og Match Padel Silkeborg Syd.

Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK
3.000 Coins • 2.500 DKK
5.000 Coins • 4.000 DKK
10.000 Coins • 7.500 DKK

Køb coins

Baneoversigt

Lokale partnere

Kontakt Match Padel Silkeborg C

Du finder Match Padel Silkeborg C på adressenKejlstrupvej 87, 8600 Silkeborg C

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

http://[wpforms%20id=1418]