Aalborg

Velkommen hos Match Padel Aalborg

Vi er stolte af at præsentere Match Padel Aalborg, som du finder placeret umiddelbart bag Aalborg Storcenter i City Syd. Vores padelcenter har sin oprindelse i gamle industrielle betonhaller, som vi omhyggeligt har omdannet til et moderne padelcenter.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores priser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet eller andet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra220kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.
Low
Fra100kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.

11+1

  • 11 doublebaner
  • 1 singlebane

Topmoderne baner

Hjertet af vores center er vores enestående padelbaner. Disse baner er ikke bare standard; de er sande mesterværker. Med en loftshøjde på imponerende 9 meter har du masser af luft til at lave de mest spektakulære slag. Vi råder over 12 indendørs baner, og hver enkelt er belagt med det bedst tænkelige underlag - World Padel Tour Mondo STX Supercourt, hvilket sikrer en padeloplevelse af højeste kvalitet.

For at sikre din komfort har vi investeret i moderne omklædnings-faciliteter og vores egen shop med padeludstyr, så du kan forberede og udstyre dig selv, inden du træder på banen. Vi har selvfølgelig også tænkt på de kolde vintermåneder og sørget for opvarmning i centeret.

@matchpadelaalborg

Fællesskab og konkurrence

Vores passion for padel er smitsom, og vi deler den gerne med dig. Vi afholder regelmæssigt spændende arrangementer, tilbyder træningsmuligheder og organiserer turneringer. Det gør vi i samarbejde med vores akademi Match Padel Academy som bidrager til at sikre høj faglighed blandt vores dygtige trænere i Match Padel Aalborg.

Det er vigtigt for os at ovenstående muligheder kommer alle til gode hvorfor vi naturligvis har aktiviteter og træning for både nybegynderen og den dygtige spiller. Uanset om du har erfaring med padel har vi derfor en træningsform eller aktivitet der passer dig. Hold dig opdateret på de forskellige muligheder ved at følge med på vores Facebook-side nedenfor.

@matchpadelaalborg

Padel for alle

I Match Padel Aalborg ser vi det som vores helt store opgave at gøre padel tilgængeligt for alle, uanset niveau. Derfor tilbyder vi Pay & Play på alle ugens dage fra kl. 06-00. Vores træning og forskellige aktiviteter kører ligeså på fast ugentlig basis og vi håber dermed at have gjort det så nemt som muligt for dig at finde tid og plads i kalenderen til at spille Padel.

Du kan også notere dig at du ikke skal bekymre dig om at bruge penge på dyrt udstyr når du spiller padel hos os. Bat er nemlig altid gratis i Match Padel Aalborg og bolde kan købes enten som nye eller brugte. Sidstnævnte for at skåne vores miljø og bidrage til at minimere et højt forbrug af bolde.

Coins og Rabat

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%)
3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%)
5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%)
10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

Køb coins

Baneoversigt

Lokale sponsorer

Kontakt Match Padel Aalborg

Du finder Match Padel Aalborg på adressenNibevej 58, 9200 Aalborg

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.