Svaneke

Match Padel Svaneke

Velkommen til Match Padel Svaneke, hvor padeltennis møder den maleriske skønhed af Danmarks smukkeste købstad. Vores center er beliggende i en af de mest charmerende områder i landet og tilbyder en enestående padeloplevelse tæt på campingpladser, vandrehjem og stranden.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra220kr.
Noter at priserne kan variere afhængig af sæson.
Low
Fra120kr.
Noter at priserne kan variere afhængig af sæson.

2

  • 2 udendørsbaner
  • Bat og bolde skal selv medbringes fra uge 43 frem til 1 april

Moderne padel anlæg

Vores 2 moderne udendørsbaner er skabt til at give dig den ultimative padeloplevelse i en idyllisk kulisse. Beliggende sammen med Svaneke idrætsklub/SIK, er vores baner det ideelle sted at kombinere din passion for padelsporten med ferie- eller weekendoplevelsen på Bornholm. På vores topmoderne padelbaner kan du nyde spillet i naturskønne omgivelser og lade dig forføre af øens skønhed, mens du konkurrerer eller træner med dine venner og familie.

Hvis du ikke gør det i forvejen kan vi varmt anbefale dig at følge med på vores facebook-side: matchpadelbornholm. Her kommer vi løbende med relevant info om nye tiltag og aktiviteter for alle vores padel lokation på øen. Siden kan tilgås nedenfor.

matchpadelbornholm

Træning & Events

Ud over vores almindelige spiltilbud arrangerer vi løbende events, træningssessioner og turneringer for både nybegyndere og erfarne spillere, der ønsker at konkurrere om ranglistepoint. Vi tror på at padelsporten handler om fællesskab, motion og sjov, og har du endnu ikke prøvet kræfter med padel kan vi kun opfordre dig til at kigge forbi. Vi står klar til at tage imod dig!

Gå til booking

COINS og RABAT

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. Coins købt til Svaneke kan naturligvis bruges til booking i alle match padel afdelinger på øen. Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%)
3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%)
5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%)
10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

Coins er gyldig i 12 mdr, hvorefter Match Padel forbeholder sig retten til at slette ubrugte Coins.

Køb coins

Baneoversigt

Lokale partnere

Kontakt Match Padel Svaneke

Du finder Match Padel Svaneke på adressenSydskovvej 4, 3740 Svaneke

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.