Rønne – Padelcenter

Velkommen hos Match Padel Rønne Padelcenter

Velkommen til Rønne Padelcenter, Bornholms første og eneste indendørs padelcenter. Vi er begejstrede for at præsentere denne spændende tilføjelse til Bornholms sportsverden, og vi glæder os til at byde både lokale og besøgende velkommen til vores faciliteter!

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra220kr.
Noter at priserne varierer afhængeligt af tidspunkt i Peak perioden. .
Noter at priserne varierer afhængeligt af tidspunkt i low perioden.
Frakr.

4

  • 4 indendørsbaner

Mere end en sport

Rønne Padelcenter er beliggende i den tidligere ridehal på Vibegaardsvej 10 i Rønne. Her finder du 4 fremragende doublebaner, hvor der er hele 8 meter til loftet, hvilket giver dig masser af plads til at udfolde dit padeltalent. Uanset om du er en erfaren spiller eller en nybegynder, kan du forvente at spille på topmoderne baner, der er skabt til at give dig den bedst mulige padeloplevelse.

Efter en intens kamp eller træningssession kan du slappe af i vores hyggelige loungeområde. Vi har også et fuldt udstyret køkken og møde- og festfaciliteter, der gør Rønne Padelcenter til det perfekte sted for sociale sammenkomster, møder og arrangementer. Uanset om du vil fejre en sejr, holde en fest eller arrangere en forretningsbegivenhed, har vi de rette faciliteter til dig.

Gå til booking

Konkurrence og fællesskab

Uanset om du er en nybegynder, der ønsker at prøve kræfter med padelsporten, eller en erfaren spiller, der stræber efter rangliste point, har Match Padel Rønne Bornholm noget at tilbyde dig. For at sikre et højt fagligt niveau er alle vores trænere uddannet i Match Padel Academy. I samarbejde med dem arrangerer vi løbende events, træningslektioner og turneringer, der passer til alle niveauer.

Vores mål er at skabe et levende padelfællesskab, hvor du kan dyrke din passion for sporten, forbedre dine færdigheder og møde ligesindede. For at få det fulde overblik over vores aktiviteter anbefaler vi dig at kigge på vores aktivitetsoversigt i booking-systemet. Vi kan ligeså varmt anbefale at følge med på vores FB og instagram hvor vi løbende kommer med relevante opdateringer fra centeret.

matchpadelbornholm

Padel for dig og mig

Match Padel Bornholm er dedikeret til at gøre padelsporten tilgængelig for alle. Dette uanset niveau, og uanset om du er en lokal beboer eller besøgende i området. Vores hyggeligt faciliteter skaber en unik atmosfære, der udelukkende har til formål at gøre din padeloplevelse mindeværdig. Vi tilbyder vi Pay & Play på alle ugens dage fra kl. 06-00 og vores mange aktiviteter kører ligeså på fast ugentlig basis. På den måde håber vi at have gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at spille eller gå til padel på øen.

Du kan også notere dig at du aldrig skal bekymre dig om dyrt udstyr når du spiller hos os. Bat er nemlig altid gratis og bolde kan købes enten som nye eller brugte. Sidstnævnte for at skåne vores miljø og bidrage til at minimere et højt forbrug og spild af bolde. Så hvorfor vente? Kom og prøv kræfter med verdens hurtigst voksende sportsgren. Vi står klar til at tage imod dig og håber på at se dig.

COINSPAKKER

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. Coins købt I Rønne Padel center kan først og fremmest bruges til booking i alle match padel afdelinger på øen. Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%)
3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%)
5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%)
10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

Køb coins

Baneoversigt

Lokale partnere

Kontakt Match Padel Rønne

Du finder Match Padel Rønne på adressenVibegaardsvej 10, 3700 Rønne

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.