Silkeborg Syd

Om Match Padel Silkeborg Syd

Match Padel Silkeborg Syd ligger i smukke omgivelser lidt uden for Silkeborg. Match Padel Silkeborg Syd byder 7 Adidas baner af bedste kvalitet anlagt med et blåt Mondo World Tour underlag og med imponerende 10 meter til loftet. Indendørs 4 double og 1 single bane, samt i ly af skov og hal findes 2 udebaner. Desuden byder Silkeborg Syd på helt nye bad og omklædningsfaciliteter, køkken, lounge område og køkkenfaciliteter. Rammerne for en suveræn padel oplevelse er absolut til stede i Silkeborg Syd og hvis du så ligeledes kan gå fra banen med en sejr så kan det ikke gøres bedre.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra240kr.
Hverdage: 15:00-00:00
Weekend/Helligdage: 06:00-00:00
Low
Fra140kr.
Hverdage: 06:00-15:00

5+2

  • 4 doublebaner
  • 1 singlebane
  • 2 udendørsbaner

Mere end en sport

Vi tror på, at den rette atmosfære kan bidrage til at løfte sporten til nye højder. Hos Match Padel Silkeborg Syd har vi derfor prioriteret at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære der tilføjet en ekstra dimension til din padeloplevelse. Udover de optimale padelfaciliteter og en loftshøjde på 10m tilbyder vi et unikt loungeområde der er det perfekte sted at slappe af efter en hård og intens kamp. Udover at socialisere med dine medspillere eller andre gæster i centeret kan du naturligvis nyde en iskold forfriskning.

Vores passion for padel er smitsom, og i Match Padel Silkeborg Syd har vi gjort det til vores vigtigeste opgave at dele den med dig. Vi afholder regelmæssigt spændende arrangementer, tilbyder træningsmuligheder og organiserer turneringer. Det gør vi i samarbejde med vores trænere og Match Padel Academy som du kan blive klogere på i afsnittet nedenfor.

Gå til booking

Træning og events

Uanset om du er en nybegynder, der ønsker at prøve kræfter med padelsporten, eller en erfaren spiller, der stræber efter rangliste point, har Match Padel Silkeborg noget at tilbyde dig. For at sikre et højt fagligt niveau er alle vores trænere uddannet i Match Padel Academy og de arrangerer løbende events, træningslektioner og turneringer, der passer til alle niveauer.

Vores mål er at skabe et levende padelfællesskab, hvor du kan dyrke din passion for sporten, forbedre dine færdigheder og møde ligesindede. For at få det fulde overblik over vores aktiviteter anbefaler vi dig at kigge på vores aktivitetsoversigt i booking-systemet. Vi kan ligeså varmt anbefale at følge med på vores FB og instagram hvor vi løbende kommer med relevante opdateringer fra centeret.

matchpadelsilkeborg

Padel for alle

Match Padel Silkeborg er dedikeret til at gøre padelsporten tilgængelig for alle uanset niveau. Vores flotte faciliteter skaber en unik atmosfære, der udelukkende har til formål at gøre din padeloplevelse hos os mindeværdig. Vi tilbyder vi Pay & Play på alle ugens dage fra kl. 06-00 og vores mange aktiviteter kører ligeså på fast ugentlig basis. På den måde håber vi at have gjort det så nemt som muligt for dig at spille og gå til Padel.

Du kan også notere dig at du aldrig skal bekymre dig om dyrt udstyr når du spiller padel I Match Padel Silkeborg. Bat er nemlig altid gratis hos os og bolde kan som udgangspunkt købes enten som nye eller brugte. Sidstnævnte for at skåne vores miljø og bidrage til at minimere et højt forbrug og spild af bolde. Vi glæder os til at møde dig og ser frem til at byde dig velkommen i vores padelcenter!

Coins og Rabat

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. Noter først og fremmest at Coins købt til Match Padel Silkeborg kan anvendes i både Match Padel Silkeborg C og Match Padel Silkeborg Syd.

Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK
3.000 Coins • 2.500 DKK
5.000 Coins • 4.000 DKK
10.000 Coins • 7.500 DKK

Køb coins

Baneoversigt

Lokale partnere

Kontakt Match Padel Silkeborg Syd (Them)

Du finder Match Padel Silkeborg C (Them) på adressenEksportvej 8, 8653 Them

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.