Studio

DEN ULTIMATIVE PADELOPLEVELSE I KØBENHAVN

Velkommen til Match Padel Studio! Vores fantastiske center har adresse på Jenagade 22 2300 Kbh, i tidligere tv- og produktionsstudier. Vi har omdannet lokalerne til et padel center med 7 topmoderne padel baner, unikke akustik og lydforhold, et kontorhotel, fitness område, nyistandsatte lounge og omklædningsrum, gratis parkering og fede selskabslokaler. Vi har plads til alle så uanset om du er nybegynder eller en erfaren padel spiller er du velkommen hos os!

Vi har her på siden samlet den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, event- og kontormuligheder samt info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til os kan du kontakte os nederst på siden.

Peak
Fra260kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.
Low
Fra140kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.

7

  • 4 doublebaner
  • 3 singlebaner

BOOK DIT NÆSTE FIRMA- ELLER PRIVAT EVENT

Vores 7 padel baner og unikke møde- og selskabslokaler gør centeret særdeles velegnet til events for både firmaer og private. I firmaregi har vi stor erfaring med bl.a. team building, netværkseventss eller interne workshops som hver især kombineres med padel. Vi hjælper jer naturligvis med padel og lokaledelen og kan også være behjælpelige med bestilling af mad og drikke.

Er du omvendt interesseret i at afholde et privat arrangement som en fødselsdag, polterabend, barnedåb, jubilæum eller noget andet kan vi også hjælpe. Vi har et fedt selskabslokale på adressen og kan hjælpe dig med alt det praktiske. For yderligere info bedes du kontakte os direkte. Kontaktinfo på centeret kan findes nederst på siden eller via linket nedenfor.

Kontakt

KONTOR HOTEL I UNIKKE RAMMER

Som noget helt nyt i padel branchen indeholder vores center et unikt kontorhotel med plads til flere hundrede faste brugere. Vi tror på synergien mellem padel og det at gå på arbejde, og sigter efter at skabe et fedt, livligt og attraktivt kontormiljø for alle der kunne være interesseret i blive en del af vores Studio Community. Bliv klogere på mulighederne nedenfor!

Du kan vælge at være del af kontoret "on the fly" eller at have dit helt eget kontor. Har du en kontorplads hos os giver det vilde fordele som gratis padel, adgang til fitness og mødelokaler, gratis parkering og meget mere. For yderligere info om tilgængelighed og priser kan du altid kontakte os på [email protected] Du er naturligvis også velkommen til at komme forbi til en fremvisning før du beslutter dig. Vi håber på at se dig!

Kontakt

PROFESSIONEL TRÆNING OG VEJLEDNING

Går du og drømmer om at udvikle dine padelevner? Vores dygtige trænere er uddannet i match padel academy, og kan hver især yde stor faglig vejledning og professionel træning. Vi tror på, at det bedste padelspil kræver en helhedsorienteret tilgang, hvor teknik, taktik, fysisk form og mental styrke spiller sammen. Derfor er vores trænings-programmer designet til, at dække alle disse områder og samtidig tilpasset dine individuelle behov.

Uanset om du er en begynder, der ønsker at lære det grundlæggende, eller en erfaren spiller, der ønsker at tage dit spil til det næste niveau, har vi et træningsprogram, der passer til dig. Det mener vi er vigtigt så sporten har værdi for alle slags spillere. Vores træningspas udbydes enten i form af længerevarende træningsforløb eller ad hoc træning du kan tilmelde dig fra uge til uge. Sidstnævnte findes i form af holdtræning og privattræning mens de længerevarende forløb altid er på hold. Følg med på Facebook eller se det fulde overblik over alle vores aktiviteter nedenfor.

Book træning

Padel for alle uanset niveau og erfaring!

I Match Padel Studio arbejder vi for at gøre padel tilgængeligt og nemt for alle, uanset niveau og erfaring med sporten. Derfor tilbyder vi Pay & Play på alle ugens dage fra kl. 06-00. Du skal heller aldrig bekymre dig om dyrt udstyr når du spiller i Match Padel Studio. Bat er nemlig altid gratis hos os og bolde kan købes enten som nye eller brugte. Sidstnævnte for at skåne vores miljø og bidrage til at minimere et højt forbrug af bolde blandt centre og spillere. Vi håber på den måde at give dig de bedst mulige forudsætninger for at dyrke og nyde Padel.

Udover træning og turneringer arrangerer vi faste, ugentlige begivenheder, herunder sociale arrangementer for alle niveauer. Dette giver dig mulighed for at møde andre padel spillere og deltage i sjove, spændende padelaktiviteter. Ønsker du at holde dig opdateret på de forskellige padel muligheder kan vi varmt anbefale dig at følge med på vores Facebook-side, Match Padel Studio.

Rabat på bookinger

Coins er en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og på den måde maksimere din padeloplevelse i centeret. Køber du Coins til Match Padel Studio kan du notere dig at disse også kan benyttes til booking i både Match Padel Kløvermarken, Ballerup og DGI Byen!

Vores coins udbydes i 4 forskellige pakker og disse er alle gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træning vil altid være identisk med den af coins. Rabat kan således opnås når du tilkøber dine coins. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine coins med både kollegaer, venner og familie. Pakkerne kan findes nedenfor,

1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%)
3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%)
5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%)
10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

Køb coins

BANEOVERSIGT

Kontakt Match Padel Studio

Du finder Match Padel Studio på adressenJenagade 22, 2300 KBH S.

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.