Lemvig

Velkommen til Match Padel Lemvig

Match Padel Lemvig er et topmoderne anlæg beliggende centralt i Lemvig med 3 double baner og 1 singlebane. Match Padel Lemvigs baner af bedste kvalitet med samme underlag som anvendes på World Padel Tour – Mondo Supercourt.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra220kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.
Low
Fra100kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.

3+1

  • 3 doublebaner
  • 1 singlebane

Fællesskab og konkurrence

Vi ønsker at gøre padel tilgængeligt for alle, uanset niveau. Derfor tilbyder vi Pay & Play på alle ugens dage fra kl. 05-00. Vores træning og forskellige aktiviteter kører ligeså på fast ugentlig basis og vi håber dermed at have gjort det så nemt som muligt for dig at finde tid og plads i kalenderen til at nyde Padel.

Du kan også notere dig at du ikke skal bekymre dig om dyrt udstyr når du spiller hos os. Bat er nemlig altid gratis og bolde kan købes enten som nye eller brugte. Sidstnævnte for at skåne vores miljø og bidrage til at minimere et højt forbrug og spild af bolde. Ønsker du at holde dig opdateret på mulighederne i centeret kan vi anbefale at følge med på vores facebookside du kan finde nedenfor.

matchpadellemvig

Træning og events

Uanset om du er en nybegynder, der lige har kastet sig over padel eller en erfaren spiller, der er ude efter udfordringer og forbedring, har vi noget for dig. Vi tilbyder mange ugentlige fælles padel events og afholder mange store turneringer om året. Det omfattende træningstilbud og arrangementer er skræddersyet til alle niveauer og vi i Match Padel Lemvig garanterer derfor at have en aktivitet, træning eller turnering som er noget for dig.

Hvis du ønsker at blive klogere på de forskellige muligheder vil vi opfordre dig til at kigge på vores fulde aktivitetsudbud i bookingsystemet. Det kan du nemt finde ved at klikke på linket nedenfor.

Se aktiviteter

COINS & RABAT

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%)
3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%)
5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%)
10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

Køb coins

Baneoversigt

Lokale partnere

Kontakt Match Padel Lemvig

Du finder Match Padel Lemvig på adressenNyvang 8, 7620 Lemvig

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.