Hobro

Velkommen hos Match Padel Hobro

Er du klar til at udforske Europas hurtigst voksende ketchersport? Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at prøve padel, så vent ikke længere. Padel er en unik blanding af tennis og squash, men på alle måder sjovere, lettere og mere intens. Padelbanen er omkranset af gitter- og glasvægge, der holder boldene i spil og skaber længere og mere medrivende dueller. Det er en sport, der vil fange din opmærksomhed fra start til slut.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra180kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.
Low
Fra100kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.

6+1

  • 7 indendørsbaner (6 double og 1 single)

Mere end en sport

Hjertet af Match Padel Hobro er vores enestående faciliteter. Vi råder over 7 indendørs baner, og hver enkelt er belagt med det bedst tænkelige underlag - World Padel Tour Mondo STX Supercourt, hvilket sikrer en padeloplevelse af højeste kvalitet. Centeret er beklædt med troldtekt plader for at bevare en god akkustik og med en loftshøjde på 8 meter har du alle forudsætninger for at udføre de mest spektakulære slag. For at sikre din komfort har vi endvidere investeret i moderne omklædnings-faciliteter, vores egen shop med padeludstyr, og ikke mindst en åben og hyggelig lounge med udsigt over alle baner. Vores lounge er det perfekte sted at slappe af efter en hård og intens kamp. Her kan du nyde en kold forfriskning og socialisere med medspillere eller andre gæster i Match Padel Hobro.

Vores passion for padel er smitsom, og i vi gjort det til vores vigtigeste opgave at dele den med dig. Vi afholder regelmæssigt spændende arrangementer, tilbyder træningsmuligheder og organiserer turneringer. Det gør vi i samarbejde med vores trænere og Match Padel Academy som du kan blive klogere på i afsnittet nedenfor.

Gå til booking
Match Padel Academy

Fællesskab og Sjov

Uanset om du er en nybegynder, der ønsker at prøve kræfter med padelsporten, eller en erfaren spiller, der stræber efter rangliste point, har Match Padel Hobro noget at tilbyde dig. For at sikre et højt fagligt niveau er alle vores trænere uddannet i Match Padel Academy. I samarbejde med dem arrangerer vi løbende events, træningslektioner og turneringer, der passer til alle niveauer.

Vores mål er at skabe et levende padelfællesskab, hvor du kan dyrke din passion for sporten, forbedre dine færdigheder og møde ligesindede. For at få det fulde overblik over vores aktiviteter anbefaler vi dig at kigge på vores aktivitetsoversigt i booking-systemet. Vi kan ligeså varmt anbefale at følge med på vores FB og instagram hvor vi løbende kommer med relevante opdateringer fra centeret.

matchpadelhobro

Padel for alle

Match Padel Hobro er dedikeret til at gøre padelsporten tilgængelig for alle. Uanset om du er en lokal beboer eller besøgende i området, er du velkommen til at komme og spille. Vores moderne faciliteter skaber en unik atmosfære, der udelukkende har til formål at gøre din padeloplevelse mindeværdig. Vi tilbyder vi Pay & Play på alle ugens dage fra kl. 06-00 og vores mange aktiviteter kører ligeså på fast ugentlig basis. På den måde håber vi at have gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at spille Padel.

Du kan også notere dig at du ikke skal bekymre dig om dyrt udstyr når du spiller hos os. Bat er nemlig altid gratis i match padel hobro og bolde kan købes enten som nye eller brugte. Sidstnævnte for at skåne vores miljø og bidrage til at minimere et højt forbrug og spild af bolde. Så hvorfor vente? Vi håber på at se dig og ser frem til at byde dig velkommen i vores padelcenter!

MEDLEMSFORDELE

Hos Match Padel tilbyder vi unikke medlemsmuligheder i form af et fast eller månedligt medlemskab. Medlemskabet giver dig bl.a. mulighed for at booke længere ud i fremtiden end almindelige kunder og ikke mindst sparre penge på alle dine bookinger uanset tidspunkt. Ved køb af medlemskabet er din andel af en evt. booking altid gratis og du får desuden også rabat på træning og aktiviteter. Det er det optimale medlemskab for dig der spiller padel 1-2 gange om ugen og som ønsker at sparre nogle penge på dine bookinger.

For yderligere info anbefaler vi at du læser vores betingelser under medlemskabet i bookingsystemet eller alternativt kontakter os på [email protected]. Husk at medlemskabet altid er privat og ikke må deles med andre.

Se medlemskab

Baneoversigt

Lokale partnere

Kontakt Match Padel Hobro

Du finder Match Padel Hobro på adressenJyllandsvej 7, 9500 Hobro

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.