Hobro

Velkommen hos Match Padel Hobro

Er du klar til at udforske Europas hurtigst voksende ketchersport? Hvis du endnu ikke har haft fornøjelsen af at prøve padel, så vent ikke længere. Padel er en unik blanding af tennis og squash, men på alle måder sjovere, lettere og mere intens. Padelbanen er omkranset af gitter- og glasvægge, der holder boldene i spil og skaber længere og mere medrivende dueller. Det er en sport, der vil fange din opmærksomhed fra start til slut.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra180kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.
Low
Fra100kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.

6+1

  • 7 indendørsbaner (6 double og 1 single)

Mere end en sport

Hjertet af Match Padel Hobro er vores enestående faciliteter. Vi råder over 7 indendørs baner, og hver enkelt er belagt med det bedst tænkelige underlag - World Padel Tour Mondo STX Supercourt, hvilket sikrer en padeloplevelse af højeste kvalitet. Centeret er beklædt med troldtekt plader for at bevare en god akkustik og med en loftshøjde på 8 meter har du alle forudsætninger for at udføre de mest spektakulære slag. For at sikre din komfort har vi endvidere investeret i moderne omklædnings-faciliteter, vores egen shop med padeludstyr, og ikke mindst en åben og hyggelig lounge med udsigt over alle baner. Vores lounge er det perfekte sted at slappe af efter en hård og intens kamp. Her kan du nyde en kold forfriskning og socialisere med medspillere eller andre gæster i Match Padel Hobro.

Vores passion for padel er smitsom, og i vi gjort det til vores vigtigeste opgave at dele den med dig. Vi afholder regelmæssigt spændende arrangementer, tilbyder træningsmuligheder og organiserer turneringer. Det gør vi i samarbejde med vores trænere og Match Padel Academy som du kan blive klogere på i afsnittet nedenfor.

Gå til booking

Fællesskab og Sjov

Uanset om du er en nybegynder, der ønsker at prøve kræfter med padelsporten, eller en erfaren spiller, der stræber efter rangliste point, har Match Padel Hobro noget at tilbyde dig. For at sikre et højt fagligt niveau er alle vores trænere uddannet i Match Padel Academy. I samarbejde med dem arrangerer vi løbende events, træningslektioner og turneringer, der passer til alle niveauer.

Vores mål er at skabe et levende padelfællesskab, hvor du kan dyrke din passion for sporten, forbedre dine færdigheder og møde ligesindede. For at få det fulde overblik over vores aktiviteter anbefaler vi dig at kigge på vores aktivitetsoversigt i booking-systemet. Vi kan ligeså varmt anbefale at følge med på vores FB og instagram hvor vi løbende kommer med relevante opdateringer fra centeret.

matchpadelhobro

Padel for alle

Match Padel Hobro er dedikeret til at gøre padelsporten tilgængelig for alle. Uanset om du er en lokal beboer eller besøgende i området, er du velkommen til at komme og spille. Vores moderne faciliteter skaber en unik atmosfære, der udelukkende har til formål at gøre din padeloplevelse mindeværdig. Vi tilbyder vi Pay & Play på alle ugens dage fra kl. 06-00 og vores mange aktiviteter kører ligeså på fast ugentlig basis. På den måde håber vi at have gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at spille Padel.

Du kan også notere dig at du ikke skal bekymre dig om dyrt udstyr når du spiller hos os. Bat er nemlig altid gratis i match padel hobro og bolde kan købes enten som nye eller brugte. Sidstnævnte for at skåne vores miljø og bidrage til at minimere et højt forbrug og spild af bolde. Så hvorfor vente? Vi håber på at se dig og ser frem til at byde dig velkommen i vores padelcenter!

Opnå rabat på bookinger

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. For centre i Storkøbenhavn har du også mulighed for at bruge dine Coins på tværs af flere afdelinger. Køber du Coins til Match Padel Kløvermarken kan disse altså også anvendes i vores afdelinger i Ballerup og DGI Byen. Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor. 1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%) 3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%) 5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%) 10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

Køb Coins

Baneoversigt

Lokale partnere

Kontakt Match Padel Hobro

Du finder Match Padel Hobro på adressenJyllandsvej 7, 9500 Hobro

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

http://[wpforms%20id=1397]