Næstved

Velkommen hos Match Padel Næstved

Vi byder dig velkommen til Match Padel Næstved, et nyt, eksklusivt padelcenter beliggende i hjertet af Næstved i de smukke og historiske omgivelser af en tidligere papirfabrik. Dette spændende projekt er blevet realiseret i samarbejde med Maglemølle A/S, der har renoveret de gamle bygninger med respekt for områdets sjæl og historie. Resultatet er vi meget stolte af.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra220kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.
Low
Fra120kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.

10

  • 8 doublebaner
  • 2 singlebane

Unikke Padel faciliteter

Hjertet af vores center er vores enestående padelbaner. Med en loftshøjde på imponerende 9 meter har du masser af luft til at lave de mest spektakulære skud. Vi råder over 10 indendørs baner, og hver enkelt er belagt med det bedst tænkelige underlag - World Padel Tour Mondo STX Supercourt, hvilket sikrer en padeloplevelse af højeste kvalitet.

For at sikre din komfort har vi investeret i moderne omklædningsfaciliteter og vores egen lille shop med padeludstyr hvor du altid har mulighed for at teste bat. Vi har selvfølgelig også tænkt på de kolde vintermåneder og sørget for installering af varmekanonen så centeret kan holde en god temperatur i de kolde måneder.

Gå til booking

Konkurrence og fællesskab

Uanset om du er en nybegynder, der ønsker at prøve kræfter med padelsporten, eller en erfaren spiller, der stræber efter rangliste point, har Match Padel Næstved noget at tilbyde dig. For at sikre et højt fagligt niveau er alle vores trænere uddannet i match padel academy. I samarbejde med dem arrangerer vi løbende events, træningslektioner og turneringer, der passer til alle niveauer.

Vores mål er at skabe et levende padelfællesskab, hvor du kan dyrke din passion for sporten, forbedre dine færdigheder og møde ligesindede. For at få det fulde overblik over vores aktiviteter anbefaler vi dig at kigge på vores aktivitetsoversigt i booking-systemet. Vi kan ligeså varmt anbefale at følge med på vores FB og instagram hvor vi løbende kommer med relevante opdateringer fra centeret.

matchpadelnæstved

Padel for alle

Match Padel Næstved er dedikeret til at gøre padelsporten tilgængelig for alle. Uanset om du er en lokal beboer eller besøgende i området, er du velkommen til at komme og spille. Vores moderne faciliteter og historiske omgivelser skaber en unik atmosfære, der udelukkende har til formål at gøre din padeloplevelse mindeværdig. Vi tilbyder vi Pay & Play på alle ugens dage fra kl. 06-00 og vores mange aktiviteter kører ligeså på fast ugentlig basis. På den måde håber vi at have gjort det så nemt som overhovedet muligt for dig at spille Padel.

Du kan også notere dig at du aldrig skal bekymre dig om dyrt udstyr når du spiller hos os. Bat er nemlig altid gratis hos os og bolde kan købes enten som nye eller brugte. Sidstnævnte for at skåne vores miljø og bidrage til at minimere et højt forbrug og spild af bolde. Så hvorfor vente? Kom og oplev padel i historiske rammer hos Match Padel Næstved. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores padelcenter!

COINS OG RABAT

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%)
3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%)
5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%)
10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

Køb coins

Baneoversigt