Kløvermarken

Din ultimative padeloplevelse i byens centrum

Er du på udkig efter en dynamisk og medrivende sport i København? Så er Match Padel Kløvermarken stedet for dig! Vores unikke center består af 9 topmoderne indendørsbaner og hvad vi selv mener er danmarks fedeste padel lounge. Centeret er beliggende centralt i københavn og blot 9 minutter på cykel fra Kongens Nytorv. Vi har plads til alle så uanset om du er nybegynder eller en erfaren padelspiller, er du mere end velkommen hos os.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra260kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.
Low
Fra140kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.

9

  • 9 indendørsbaner

Ideel til rangliste eller firmaevent

9 indendørsbaner og Danmarks fedeste lounge gør Match Padel Kløvemarken særdeles velegnet til både officielle ranglisteturneringer og større firmaarrangementer. Uanset om du ønsker at konkurrere på højt niveau eller skabe en mindeværdig oplevelse for dine kolleger, har vi de rette rammer.

Udover arrangementer og turneringer arrangerer Match Padel også faste, ugentlige begivenheder, herunder sociale arrangementer for alle niveauer. Dette giver dig mulighed for at møde andre padelspillere og deltage i sjove, spændende padelaktiviteter. Ønsker du at holde dig opdateret på de forskellige aktivitetsmuligeder kan vi varmt anbefale dig at følge med på vores Facebook-side du kan finde nedenfor.

matchpadelkloever

Padel for alle

Vi ønsker at gøre padel tilgængeligt og nemt for alle, uanset niveau. Derfor tilbyder vi Pay & Play på alle ugens dage fra kl. 06-00. Vores træning og forskellige aktiviteter kører ligeså på fast ugentlig basis og disse udbydes naturligvis til alle niveauer uanset erfaring med sporten. Vi håber på den måde at give dig de bedst mulige forudsætninger for at dyrke og nyde Padel.

Du skal heller aldrig bekymre dig om dyrt udstyr når du spiller hos os. Bat er nemlig altid gratis og bolde kan købes enten som nye eller brugte. Sidstnævnte for at skåne vores miljø og bidrage til at minimere et højt forbrug af bolde blandt centre og spillere.

Book bane

professionel træning og vejledning

Går du og drømmer om at udvikle dine padelevner? Vores dygtige trænere er uddannet i match padel academy, og kan hver især yde stor faglig vejledning og professionel træning. Vi tror på, at det bedste padelspil kræver en helhedsorienteret tilgang, hvor teknik, taktik, fysisk form og mental styrke spiller sammen. Derfor er vores trænings-programmer designet til, at dække alle disse områder og samtidig tilpasset dine individuelle behov.

Uanset om du er en begynder, der ønsker at lære det grundlæggende, eller en erfaren spiller, der ønsker at tage dit spil til det næste niveau, har vi et træningsprogram, der passer til dig. Det mener vi er vigtigt så sporten har værdi for alle slags spillere. Vores træningspas udbydes enten i form af længerevarende træningsforløb eller ad hoc træning du kan tilmelde dig fra uge til uge. Sidstnævnte findes i form af holdtræning og privattræning mens de længerevarende forløb altid er på hold. Følg med på Facebook eller se det fulde overblik over alle vores aktiviteter nedenfor.

Se aktiviteter

Padel Camp med Jysk Rejsebureau

I forlængelse af vores brede udbud af træning og aktiviteter i centeret tilbyder vi også muligheden for at tage på en eksklusiv, social og padelgivende rejse til udlandet. Med medrejsende padelspillere fra centeret og andre steder i landet kan du således nyde padel i behagelige omgivelser og samtidig give dig selv de bedst mulige forudsætninger for at udvikle, forbedre og optimere dit padel spil.

Rejserne arrangeres i samarbejde med Jysk rejsebureau og Match Padel Academy. Afhængeligt af antal medrejsende spillere vil enten 1 eller 2 trænere fra Match Padel Academy deltage på turen. Dette for at garantere et højt fagligt niveau når du står på padelbanen. Foruden en masse timers padel er der naturligvis lagt rigeligt med tid ind til de sociale stunder og muligheden for at møde en masse andre padelspillere. Har du spørgsmål til vores ture eller er du nysgerrig på hvilke ture centerets trænere rejser med opfordrer vi til at du kontakter os direkte.

COINS & RABAT

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. For centre i Storkøbenhavn har du også mulighed for at bruge dine Coins på tværs af flere afdelinger. Køber du Coins til Match Padel Kløvermarken kan disse altså også anvendes i vores afdelinger i Ballerup og DGI Byen.

Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%)
3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%)
5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%)
10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

Køb coins

Baneoversigt

Kontakt Match Padel Kløvermarken

Du finder Match Padel Kløvermarken på adressenRaffinaderivej 20. 2300 København S

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.