Nykøbing F.

Velkommen i Match Padel Nykøbing Falster

Match Padel Nykøbing Falster er beliggende kun 5 minutter fra centrum og med gode parkeringsforhold umiddelbart udenfor døren. Match Padel Nykøbing Falster er et moderne padelcenter med 5 doublebaner, 1 singlebane og 7 meter til loftet. Banerne er af bedste kvalitet med samme underlag som anvendes på World Padel Tour – Mondo Supercourt.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra200kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.
Low
Fra100kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.

5+1

  • 5 doublebaner
  • 1 singlebane

Træning og events

Uanset om du er en nybegynder, der lige har kastet sig over padel eller en erfaren spiller, der er ude efter udfordringer og forbedring, har vi noget for dig. Vi tilbyder mange ugentlige fælles padel events og afholder flere store turneringer om året. Det omfattende træningstilbud og arrangementer er skræddersyet til alle niveauer så du nemt kan finde en aktivitet der passer lige netop dig.

Alle vores trænere er uddannet i Match Padel Academy. Dette for at sikre et højt fagligt træningsniveau når du står på banen med dem. Hvis du ønsker at blive klogere på de forskellige aktivitets- og træningsmuligheder, eller på centeret generelt kan vi varmt anbefale dig at følge med på vores facebook-side. Her kommunikerer vi løbende relevante nyheder og alt om nye tiltag. Siden kan nemt tilgås i linket nedenfor.

matchpadelnykøbingfalster

Træning og events

Uanset om du er en nybegynder, der lige har kastet sig over padel eller en erfaren spiller, der er ude efter udfordringer og forbedring, har vi noget for dig. Vi tilbyder mange ugentlige fælles padel events og afholder flere store turneringer om året. Det omfattende træningstilbud og arrangementer er skræddersyet til alle niveauer og vi garanterer derfor at have noget som passer dig.

Hvis du ønsker at blive klogere på de forskellige muligheder vil vi først og fremmest opfordre dig til at kigge vores aktivitetsudbud i bookingsystemet igennem. Det kan du nemt finde ved at klikke på linket nedenfor.

Se aktiviteter

Padel for alle

I Match Padel Nykøbing Falster arbejder vi på at sikre at Padel kan nydes og spilles af alle uanset niveau og endvidere, at fleksibilitet er nøglen til en god padeloplevelse. Derfor tilbyder vi Pay & Play på alle ugens dage fra kl. 06:00 til kl. 23:00. Det betyder, at du kan komme og spille, når det passer dig, uden at skulle forpligte dig til et fast medlemskab. Vores mange aktiviteter kører ligeså på fast ugentlig basis og vi håber på den måde at have gjort det nemt for dig at spille og gå til Padel.

I forlængelse af ovenstående kan du også notere dig at du aldrig skal bekymre dig om at bruge penge på dyrt udstyr når du spiller padel i Match Padel Nykøbing Falster. Her er lån af bat nemlig altid gratis og bolde kan købes enten som nye eller brugte. Sidstnævnte for at skåne vores miljø og bidrage til at minimere et højt forbrug og spild af bolde. Vi ser frem til at tage imod dig i vores center!

COINS & RABAT

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%)
3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%)
5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%)
10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

Coins er gyldig i 12 mdr, hvorefter Match Padel NF forbeholder sig retten til at slette ubrugte Coins.

Køb coins

Baneoversigt

Lokale partnere

Kontakt Match Padel Nykøbing Falster

Du finder Match Padel Nykøbing Falster på adressenÅrhusvej 19, 4800 Nykøbing F

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.