Ballerup

Velkommen i Match Padel Ballerup

Med hele 13 doublebaner og 2 singlebaner er Match Padel Ballerup stolt af at være blandt Danmarks største indendørs padelcentre. Vores placering er bekvem, kun 900 meter fra Ballerup station og tæt på Ring 4 og motorvejen. Udover vores imponerende 15 padelbaner, som giver os mulighed for at afholde store arrangementer og turneringer, har vi også et lækkert loungeområde.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra260kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.
Low
Fra140kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.

15

  • 13 doublebaner
  • 2 singlebaner

Mere end en sport

Vi tror på, at den rette atmosfære kan løfte sporten til nye højder. Vores center har en hyggelig og afslappet atmosfære, der tilføjer en ekstra dimension til din padeloplevelse. Vores loungeområde, også kendt som det "4. sæt”, er et vigtigt element hos os. Det er det perfekte sted at slappe af efter en intens kamp, socialisere med andre spillere og nyde en forfriskning - hvad enten du er til en kop kaffe eller et glas vin og snacks.

Du kan også forkæle dig selv med vores sportsmassagefaciliteter. Vores erfarne massører er her for at lindre dine muskelspændinger og sikre, at du forlader vores center med en afslappet og god følelse i kroppen.

Book Bane

Padel For alle

Uanset om du er en nybegynder, der lige har kastet sig over padel eller en erfaren spiller, der er ude efter udfordringer og forbedring, har vi noget for dig. Vi tilbyder mange ugentlige fælles padel events og afholder 6-8 store turneringer om året. Det omfattende træningstilbud og arrangementer er skræddersyet til alle niveauer og vi garanterer derfor at have noget som også passer dig.

Vores trænere er uddannet i vores akademi, Match Padel Academy, og derfor af højeste faglige niveau. Hvad enten du er mest til vores aktiviteter hvor du har mulighed for at møde nye mennesker til et spil padel, eller privat og holdtræning står de klar til at guide dig godt igennem. Hvis du ønsker at holde dig opdateret på de forskellige muligheder vil vi varmt anbefale at holde øje med vores Facebook-side, @matchpadelballerup. Siden kan findes nedenfor.

@matchpadelballerup

Juniorafdeling

Hos Match Padel Ballerup har vi en dedikeret juniorafdeling, der er fokuseret på at hjælpe unge padelspillere med at udvikle deres færdigheder og lidenskab for sporten. Det er det perfekte sted for de unge mennesker at starte deres padelrejse og alle deltagere får rig mulighed for at være med i vores forskellige træningsprogrammer, turneringer og meget mere.

Vi tilbyder træning for alle slags niveauer så uanset om dine børn er nye eller erfarne padelspillere har vi et hold eller træningspas der passer dem. Træning arrangeres både ad-hoc og som fast ugentlig tilbud. Udover Padel har vi stærkt fokus på det sociale og menneskelige aspekt så vi først og fremmest sikrer at de unge mennesker går glade fra centeret. For evt. spørgsmål om tilmelding eller andet opfordrer vi til at du kontakter os direkte.

COINS & RABAT

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. For centre i Storkøbenhavn har du også mulighed for at bruge dine Coins på tværs af flere afdelinger. Køber du Coins til Match Padel Ballerup kan disse altså også anvendes i vores afdelinger i Kløver og DGI Byen.

Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%)
3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%)
5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%)
10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

Køb coins

Baneoversigt

Lokale partnere

Kontakt Match Padel Ballerup

Du finder Match Padel Ballerup på adressenTelegrafvej 6, 2750 Ballerup

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.