Odense

Om Match Padel Odense

Vores padel anlæg tilbyder den ultimative padel tennis oplevelse i Odense for spillere på alle niveauer. Hos Match Padel i Odense byder vi på 8 baner - 5 double og 3 singlebaner af bedste kvalitet. Vores padel tennis center er centralt placeret i Odense med gode parkeringsmuligheder lige ved døren. Hos Match Padel Odense er der omklædningsmuligheder samt nyrenoveret bad. Derudover byder vores faciliteter på et komfortabelt loungeområde, hvor du kan slappe af og socialisere med andre spillere, samt en pro-shop, hvor du kan købe alt det nyeste padeludstyr.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra180kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.
Low
Fra80kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.

5+3

  • 5 doublebaner
  • 3 singlebane

Firmaevents og aktiviteter

Takket være centerets størrelse, er Match Padel Odense særdeles velegnet til både officielle ranglisteturneringer og større firmaarrangementer for dig og dine kollegaer. Vi har bred erfaring med arrangementer og hvis du går og tænker at dit næste firmaarrangement skal kombineres med padel kan vi kun opfordre dig til at tage kontakt.

Til de faste spillere tilbyder vi naturligvis også ugentlige arrangementer, træningssessioner, sociale begivenheder og turneringer. Dette naturligvis til alle niveauer. Her har du rig mulighed for at få spillet noget padel og samtidig møde andre spillere, og engagere dig i sjove, spændende padelaktiviteter.

Gå til booking

Konkurrence og fællesskab

Uanset om du er en nybegynder, der ønsker at prøve kræfter med padelsporten, eller en erfaren spiller, der stræber efter rangliste point, har Match Padel Odense noget at tilbyde dig. For at sikre et højt fagligt niveau er alle vores trænere uddannet i Match Padel Academy. De arrangerer løbende events, træningslektioner og turneringer, der passer til alle niveauer.

Vores mål i Match Padel Odense er at skabe et levende padelfællesskab, hvor du kan dyrke din passion for sporten, forbedre dine færdigheder og møde ligesindede padel spillere. For at få det fulde overblik over vores aktiviteter anbefaler vi dig at kigge på vores aktivitetsoversigt i booking-systemet. Vi kan ligeså varmt anbefale at følge med på vores FB og instagram hvor vi løbende kommer med relevante opdateringer fra centeret.

matchpadelodense

Padel for alle

Match Padel Odense er dedikeret til at gøre padelsporten tilgængelig for alle, uanset niveau eller erfaring med sporten. Vores moderne faciliteter skaber det rette miljø for padel og har udelukkende til formål at gøre din oplevelse i centeret mindeværdig. Vi tilbyder vi Pay & Play på alle ugens dage fra kl. 06-00 og vores mange aktiviteter kører ligeså på fast ugentlig basis. På den måde håber vi at have gjort det så nemt som muligt for dig at spille eller gå til Padel.

Du kan også notere dig at du aldrig skal bekymre dig om dyrt udstyr når du spiller padel i Match Padel Odense. Bat er nemlig altid gratis hos os og bolde kan købes enten som nye eller brugte. Sidstnævnte for at skåne vores miljø og bidrage til at minimere et højt forbrug og spild af bolde. Så hvorfor vente? Vi håber på at se dig og ser frem til at byde dig velkommen i vores padelcenter!

COINSPAKKER

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%)
3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%)
5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%)
10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

Køb coins

Baneoversigt

Lokale partnere

Kontakt Match Padel Odense

Du finder Match Padel Odense på adressenPetersmindevej 1E, 5000 Odense C

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

http://[wpforms%20id=1414]