DGI Byen

Unikt samarbejde mellem Match Padel og DGI Byen Vesterbro

Er du på udkig efter en sjov og spændende måde at dyrke sport på i København? Så er du kommet til det rette sted! Midt i den pulserende energi i København finder du Match Padel DGI Byen, hvor du kan træde væk fra hverdagens travlhed og ind i en verden af sjov. Her har vi efter bedste evne forsøgt at kombinere padel med det urbane liv.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om anlægget. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra300kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.
Low
Fra200kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.

3

  • 3 udendørs doublebaner
  • Banerne er spilbare året rundt grundet special drænløsning

Padel for alle

Hos Match Padel DGI Byen har du rig mulighed for at tilmelde dig mange forskellige aktiviteter, træninger eller turneringer. For at sikre at der findes noget for alle spillere tilbydes disse til alle niveauer. Uanset om du er en nybegynder, der lige har kastet sig over padel eller en erfaren spiller, der er ude efter udfordringer og forbedring har vi noget for dig.

Hvis du ønsker at holde dig opdateret på de forskellige muligheder vil vi varmt anbefale at holde øje med vores Facebook-side, @matchpadeldgibyen. Siden kan findes nedenfor.

@matchpadeldgibyen

Værd at vide

Banerne er beliggende ovenpå parkeringskælder ved siden af CPH Hotel (DGI Byens hotel). Banerne kan bookes i tidsrummet 07:00-23.00 på alle dage. CPH Hotels reception (ligger lige ved siden af) står for udlejning af bat og salg af bolde. Der er ikke gratis bat og bolde tilknyttet dette center. Drikkevarer og snacks kan købes i CPH Hotels reception. Der er betalingsparkering umiddelbart under banerne i parkeringskælder.

Obs! Har du medlemsprofil hos DGI Byen, skal du oprette et separat login til Match Padel for at booke. Dette kan du gøre gratis i Match Padels bookingsystem.

Book bane

COINS & RABAT

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. For centre i Storkøbenhavn har du også mulighed for at bruge dine Coins på tværs af flere afdelinger. Køber du Coins til Match Padel DGI Byen kan disse altså også anvendes i vores afdelinger i Kløver og Ballerup.

Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%)
3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%)
5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%)
10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

Køb coins

Baneoversigt

Kontakt Match Padel DGI Byen

Du finder Match Padel DGI Byen på adressenTietgensgade 65, 1704 Kbh V

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.