Aarhus

Unikke padeloplevelser i Aarhus

Match Padel er Danmarks førende padeludbyder og tilbyder alt det nødvendige udstyr, som gratis lån af bat og samt professionelle faciliteter til at spille den fantastiske sport. Vi er stolte af, at kunne tilbyde padel tennis i Aarhus til spillere på alle niveauer, hvor vi leverer en unik og uforglemmelig padeloplevelse.

Vi har nedenfor samlet et overblik over den mest nødvendige info om centeret. Dette bl.a. om vores banepriser, rabatmuligheder, faciliteter og info om træning og aktiviteter. Har du spørgsmål til indholdet kan du finde vores kontaktinfo nederst på siden.

Peak
Fra180kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.
Low
Fra100kr.
Noter at priserne varierer afhængig af hvilket tidspunkt der bookes.

14

  • 9 doublebaner

  • 3 singlebaner

  • 2 udendørsbaner

IDEEL TIL firma events og turneringer

Takket være centerets størrelse, er Match Padel Aarhus velegnet til både officielle ranglisteturneringer og større firmaarrangementer for dig og dine kollegaer. Vi har bred erfaring med arrangementer og hvis du går og tænker at dit næste firmaarrangement skal kombineres med padel kan vi kun opfordre dig til at tage kontakt.

Til de faste spillere tilbyder vi naturligvis også ugentlige arrangementer, træningssessioner, sociale begivenheder og turneringer. Dette naturligvis til alle niveauer. Her har du rig mulighed for at få spillet noget padel og samtidig møde andre spillere, og engagere dig i sjove, spændende padeloplevelser.

BOOK BANE

Kom i gang med padel
i Aarhus

Vores afdeling i Aarhus er beliggende på Sindalsvej 2 i Risskov og byder på 12 indendørsbaner, 2 udendørsbaner, samt en indbydende lounge, hvor du kan slappe af efter spillet. Afdelingen er åben alle ugens dage, og du kan nemt booke en bane online eller kontakte os for yderligere information. Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Match Padel Aarhus.

BOOK BANE

Træning for alle

Vil du hæve dine padelevner til næste niveau? Så er Match Padel Academy den rette makker for dig. Vores dygtige trænere, tilbyder professionel træning og vejledning til padelspillere på alle niveauer, så du kan forløse dit potentiale. Vi tror på, at det bedste padelspil kræver en helhedsorienteret tilgang, hvor teknik, taktik, fysisk form og mental styrke spiller sammen. Derfor er vores træningsprogrammer designet til, at dække alle disse områder og tilpasses dine individuelle behov og mål.

Uanset om du er en begynder, der ønsker at lære det grundlæggende, eller en erfaren spiller, der ønsker at tage dit spil til det næste niveau, har vi et træningsprogram, der passer til dig.

book en session

Padel Camp med Jysk Rejsebureau

I forlængelse af vores stærke udbud af træning og aktiviteter i centeret tilbyder vi også muligheder for at tage på en eksklusiv og padelgivende rejse til udlandet. Med medrejsende padelspillere fra centeret og andre steder i landet kan du således nyde padel i dejlige omgivelser og samtidig give dig selv optimale forudsætninger for at udvikle og øge dit niveau.

Rejserne arrangeres i samarbejde med Jysk rejsebureau. Alle trænere der deltager på turene er uddannet i match padel academy og derfor at højt fagligt niveau. Foruden Padel er der naturligvis lagt tid ind til de sociale stunder hvor du kan møde og hygge med andre padelspillere.

Coinspakker

Coins giver dig en unik og simpel mulighed for at opnå rabat på dine bookinger og derigennem maksimere din padel-oplevelse i centeret. Coins er gyldige til booking af baner, træning og aktiviteter (ekskl. træningsforløb). Prisen på en given bane, aktivitet eller træningssession er altid identisk med den af coins. Jo større pakke du køber, jo større rabat modtager du. Vores pakker er velegnede til både privatpersoner og virksomheder og du kan nemt deles om dine pakker med både kollegaer, venner eller familie. Vores pakker kan findes nedenfor.

1.100 Coins • 1.000 DKK (Ekstra coins = 10%)
3.000 Coins • 2.500 DKK (Ekstra coins = 20%)
5.000 Coins • 4.000 DKK (Ekstra coins = 25%)
10.000 Coins • 7.500 DKK (Ekstra coins = 33%)

køb coins

Baneoversigt

lokale sponsorer

Kontakt Match Padel Aarhus

Du finder Match Padel Aarhus på adressenSindalsvej 2, 8240

Har du spørgsmål til centeret kan du kontakte os via nedenstående formular

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.