Handelsbetingelser

1. Virksomhedsoplysninger

Selskab: Match Padel Danmark
Adresse: Herstedøstervej 9, 2600 Glostrup
CVR: 40982361

2. Priser og betaling

Alle priser er opgjort i Danske Kroner og alle priser er Inkl. Moms. Der kan handles med Visa kort, Dankort, MasterCard og Mobilepay.

3. Levering

Alle varer er oplistet med en unik varebeskrivelse der bl.a. specificerer info om leveringstid for den enkelte vare. Disse opdateres løbende og vi bestræber os på at levere indenfor den tidshorisont der er angivet. 

4. Returnering af varer

Byt eller returner vare

Når du handler en vare i vores webshop kan du bytte eller returnere i op til 30 dage. Dette dog under forudsætning af at essentielle mærkater fra varen ikke er fjernet, og at varen ikke er blevet taget i brug. Når først mærkater fjernes og/eller varen tages i brug kan den som udgangspunkt ikke godkendes som en returvare.

Reklamation

Varer købt hos os er omfattet af en reklamationsret på 2 år gældende fra købsdato. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

For varer med begrænset holdbarhed, er din klagemulighed afgrænset af det enkelte produkts forventede holdbarhed. Reklamationer sendes til retur til match padel som herefter videresender til leverandøren. Vedlæg faktura og en beskrivelse af reklamationen og hvordan den er opstået. Du vil som kunde herefter få varen ombyttet eller pengene retur, hvis du får medhold.

5. Databehandling

Hvilke oplysninger registreres

De personoplysninger der registreres kan omfatte navn, e-mailadresse, fødselsdato, bopæl og lignende oplysninger.

Til hvilket formål

Disse oplysninger registreres først og fremmest så du kan gennemføre et eventuelt køb. Hernæst, med henblik på bl.a. at kunne fremsende dig en bekræftelse, eventuel info om levering eller nye tilbud. 

Sletning af personlige data

Du har mulighed for at anmode Match Padel Danmark om at slette dine personlige data fra systemet. Det skal understreges at dette kun kan ske, såfremt der ikke er forhold, som bevirker at dine data skal bevares. Med udgangspunkt i bogføringsloven vil fakturaer blive stående i systemet i minimum 5 år.

6. Klagemuligheder

En klage over en vare købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning. Du kan klage via www.forbrug.dk. Har du bopæl i et andet EU land kan du indgive din klage hos EU kommissionens online klageportal via ec.europa.eu/odr

7. Kontakt

For spørgsmål kan du med fordel kontakte os på [email protected]  

8. Ændringer

Match Padel forbeholder sig retten til, om nødvendigt, at ændre sine handelsbetingelser ensidigt.

Lov og værneting

Alle handler er omfattet af Danmarks love. I tilfælde af uoverensstemmelser og et eventuelt sagsanlæg skal denne indbringes for byretten i Glostrup.